Portfolio

CV

Zie voor mijn c.v. mijn profiel op LinkedIn. Als ik je persoonlijk ken en desgevraagd iets nuttigs over je kan zeggen, connect ik graag met je.

Portfolio

 • Verantwoorde Rebellie

  URL: https://www.verantwoorderebellie.nl
  Klant: Een onderzoeker in Den Haag

  Deze Wordpress-site gebruikt een custom theme. Om het bouwen eenvoudig te houden, is veel van de Elementor-pagebuilder gebruik gemaakt. Op die manier heeft de klant meer grip over, maar ook meer verantwoordelijkheid voor het uiteindelijke uiterlijk van de site.

  Naast vier custom Elementor-widgets heb ik ook een custom Wordpress-widget gemaakt en een aanmeldformulier en uploadfunctionaliteit geïnstalleerd.

 • Onze Eigen Dom

  URL: https://www.onzeeigendom.nl
  Klant: Een goed doel in Utrecht

  Bij een bestaande Drupal 7-site die als doel heeft geld in te zamelen voor de restauratie van de Domtoren in Utrecht is het accent verlegd van het informeren van bezoekers naar het activeren van bezoekers.

  Hiertoe zijn mogelijkheden toegevoegd om inzamelingsacties toe te voegen, om je op acties en evenementen in te schrijven, om je op een nieuwsbrief in te schrijven enzovoort.

 • Open Dag Nieuwe Dordtse Biesbosch

  URL: https://opendagnieuwedordtsebiesbosch.nl
  Klant: Een gemeente in Zuid-Holland

  Een interactieve plattegrond voor een open dag. Door op een pictogram te klikken, werd in een lightbox uitleg gegeven over de activiteit op die locatie.

 • Svendingtray

  URL: https://www.svendingtray.com
  Klant: Een fabrikant van buikbakken in Arnhem

  Deze van oorsprong Nederlandstalige Drupal-site heb ik meertalig gemaakt. Ik ben gewend te werken met zogeheten 'content translation', waarbij je volledige nodes vertaalt; dit was de eerste keer dat ik met 'entity translation' werkte. Content translation heeft als probleem dat iets een node moet zijn om vertaalbaar te zijn; entity translation lost dit op, maar wordt nog niet 100% ondersteund, zodat je regelmatig alsnog uitzonderingen moet opvangen.

 • Love Matters

  URL: https://lovematters.in
  Klant: Een NGO in Hilversum

  Love Matters is een project dat bestaat uit vijf Drupal-sites die sex op een positieve manier behandelen. Hier heb ik veel onderhoud aan verricht, waarbij ik onder andere de mogelijkheden voor analyse en moderatie van het forum heb uitgebreid.

 • RNTC

  URL: https://rntc.com
  Klant: Een opleidingsinstituut in Hilversum

  Het helpen bouwen van een nieuwe website op basis van Drupal, zowel frontend als backend.

 • Dutch Picture Industry

  URL: https://www.dutchpictureindustry.com/
  Klant: Een productiehuis in Amsterdam

  Ik mocht een bestaand WordPress-theme tweaken om onder andere voor een diepgaandere integratie met YouTube en Instagram te zorgen. In de schermafdruk wordt de portfoliolightbox getoond.

 • Premiepeiler

  URL: https://www.centraalbeheer.nl/zakelijk/voor-uw-personeel/flexibel-renteniers-plan/premie-peiler/Paginas/premie-peiler.aspx
  Klant: Een verzekeraar uit Leiden

  Theming voor een webapp waarmee werkgevers de premies voor een collectief pensioen kunnen berekenen. Naast de theming (Bootstrap) heb ik ook kleine wijzigingen in de AngularJS-code aangebracht.

 • Marten Hoekstra

  URL: http://www.martenhoekstra.nl/
  Klant: Een schrijver uit Diemen

  Een WordPress-website met een eenvoudige MailChimp-koppeling (nieuwsbrief) en een custom posttype voor evenementen (agenda). Responsive.

 • Hoomrun

  [schermafdruk]
  Klant: Een internetbureau in Amsterdam

  Een ontwerp moest snel vertaald worden naar een kleine campagnesite. Ik hield me voornamelijk met de theming bezig, maar heb hier en daar ook wat modules aangepast waar dat goed uitkwam om de backenders te ontlasten.