In memoriam Brenda Verhoeven, 1969 - 2022

Brenda Verhoeven oftewel de Digitale Diva was mijn favoriete webdesigner. Ze is afgelopen december overleden. Ik heb de afgelopen 23 jaar regelmatig en graag met haar samengewerkt.

Brenda was op haar zakelijke website na niet op het web aanwezig. Dat was mogelijk met opzet, daarom houd ik het kort.

In 2000 leerde ik Brenda kennen bij wat toen nog General Design heette, het latere Satama. Als freelancers hebben we samen voor enkele klanten gewerkt, waaronder Achmea.

Ik kende Brenda als een altijd enthousiaste, vrolijke en integere vrouw. Ze was een geweldige webdesigner, waarmee ik niet alleen bedoel dat haar designs er goed uitzagen, maar ook dat ze klopten. Haar designs waren doordacht en robuust, waardoor ze weinig tijd kostten om te implementeren en ik zelden voor verrassingen kwam te staan. Als ik zelf een ontwerp nodig had, dan huurde ik Brenda in, en als een klant me vroeg een designer aan te raden, raadde ik Brenda aan.

Ik zal haar missen.

Hieronder wat projecten uit mijn portfolio waar we samen aan hebben gewerkt.

[schermafdruk van een website]
Afbeelding: Werkinzetbaarheid, 2011.

[schermafdruk van een website]
Afbeelding: Marten Hoekstra, 2014.

[schermafdruk van een app]
Afbeelding: Centraal Beheer, 2014.

[schermafdruk van een website]
Afbeelding: Nieuwe Dordtse Biesbosch, 2019.

[schermafdruk van een website]
Afbeelding: Impact Corona, 2020.

[schermafdruk van een website]
Afbeelding: Brankocollin.nl, 2020.

Delen: