Portfolio / Love Matters

Love Matters biedt jongeren van over de hele wereld een positieve en eerlijke kijk op liefde, sex en relaties middels een vijftal websites. De schaal waarop dat inmiddels gebeurt (1,4 miljoen volgers in India, bijvoorbeeld) maakte aanpassingen noodzakelijk.

Ik heb allerlei vernieuwingen en onderhoud aan deze Drupal-sites verricht, inmiddels te veel om op te noemen. Het forum voor Love Matters India was een onderdeel dat niet prettig schaalde; de moderators hadden hun handen vol aan de tientallen nieuwe gebruikers per dag, waaronder een niet onaanzienlijk aantal spammers.

Naast de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren en berichten te wissen, hadden de moderators eigenlijk alleen dezelfde mogelijkheden als de geregistreerde bezoekers. Ik heb allerlei moderatie- en rapportagetools toegevoegd, waardoor de moderators nu in een oogopslag kunnen vaststellen wie wat heeft gepost.

Verder voegde ik functionaliteit toe voor unbans, verbeterde ik bulkbewerkingen ("verwijder alle berichten voor deze gebruiker"), implementeerde ik het forumlog (zodat moderators nu kunnen zien wat hun collega's hebben gedaan), zorgde ik ervoor dat antwoorden van moderators duidelijker worden onderscheiden van die van andere forumgebruikers enzovoort.

Daarnaast heb ik meegewerkt aan loginfunctionaliteit die je ook met een Facebook-account laat reageren.

Specificaties

Drupal, Drupal 7, PHP, CSS, HTML, social media