Maak ook eens gebruik van mijn netwerk

Ik krijg regelmatig de vraag of ik mensen ken die kunnen wat ik kan – niet zelden meteen nadat ik nee tegen een klus heb moeten zeggen –. Mijn netwerk echter bestaat voornamelijk uit mensen die mij aanvullen. Ik zou zeggen, maak daar ook eens gebruik van!

Zoek je een:

Brenda (de Digitale Diva) heeft de bijzondere eigenschap dat ze zowel speelse en persoonlijke ontwerpen kan maken als strakke, zakelijke ontwerpen die een nauwkeurig verlengde van de huisstijl en de kernwaarden van een organisatie zijn.

Een klant waar we bij samenwerken, huurt haar ook graag in om mee te brainstormen over hoe een site of huisstijl uit moet komen zien. Deze site? Een echte Verhoeven!

Deepeei (Youtube) is de zaak van mijn jongere broertje Milan (-tje, ondanks dat hij ouder dan veertig is, want zo werkt dat). Zijn rol is die van cameraman/directeur, en zijn passie is filmen. Hij en zijn vennoten houden van heldere beelden en heldere verhalen. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om een verhaal nog beter te vertellen, wat soms verhitte onderlinge discussies oplevert.

Gaele is iemand waarvan ik een aantal projecten heb afgerond of overgenomen (hij heeft het nog drukker dan ik), en dat dit over het algemeen soepel verliep, is het bewijs dat hij onderhoudbare code schrijft. Onder programmeurs geldt onderhoudbare code zo'n beetje als de 'holy grail'.

Bij de code van Sander denk ik altijd een beetje "waarom kan ik dat niet"? Zijn oplossingen zijn net dat stukje eleganter.

Delen: