Portfolio / Impact Corona

Het onderzoeksproject "De maatschappelijke impact van COVID-19" zocht een manier om een veelheid van zowel eigen publicaties als die van derden over dit onderwerp op een centrale plek te presenteren.

Dit project beoogt op basis van drie metingen voor de grote steden te bepalen hoe de maatschappij reageert op de pandemie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Vrije Universiteit, De Haagse Hogeschool, LUMC en het RISBO, en gefinancierd vanuit ZonMW.

Het project zocht een betrouwbare partij voor de implementatie.

De site is gebouwd door een projectteam van drie freelancers, te weten een interactieontwerper/projectbeheerder, een grafisch vormgever en een ontwikkelaar (ondergetekende). Eerder had dit team tot tevredenheid aan een vergelijkbare site voor De Haagse Hogeschool gewerkt.

Het gebruik van de Wordpress-pagebuilder Elementor maakte het mogelijk unieke pagina's op te zetten op basis van voorgedefinieerde bouwblokken. Voor de implementatie van een podcast heb ik na onderzoek naar de mogelijk in te zetten audioplayers, uiteindelijk simpelweg gebruik gemaakt van de speler die met Wordpress wordt meegeleverd, Mediaplayer.js.

Nieuwsbericht De Haagse Hogeschool.

Specificaties

HTML5, CSS3, HTML, CSS, Wordpress, Elementor, Javascript, site-building, documentatie, installatie, themer, sitebouwer, Den Haag